ΦΕΡΕΡ: «Ευτυχώς για εμάς λειτούργησε το VAR – Άκουσα και τον προπονητή της Ομόνοιας να λέει…»

ΦΕΡΕΡ: «Ευτυχώς για εμάς λειτούργησε το VAR – Άκουσα και τον προπονητή της Ομόνοιας να λέει…»

Οι δηλώσεις του προπονητή της ΕΝΠ, Κάρλος Φερέρ μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και περήφανος για τους παίκτες μου. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπήρχε θέαμα, δεν βοήθησε και το γήπεδο και ο καιρός. Για εμάς ευτυχώς λειτούργησε σωστά το VAR, κρατάμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα έχουμε την Ομόνοια, σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε δυο μέρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Έχω ακούσει τον προπονητή της Ομόνοιας να λέει για τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σε δυο μέρες δίνουμε δύσκολο αγώνα με την Ομόνοια και θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα».

The post ΦΕΡΕΡ: «Ευτυχώς για εμάς λειτούργησε το VAR – Άκουσα και τον προπονητή της Ομόνοιας να λέει…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE