Θρίλερ στην Κρήτη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε έπαυλη – Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες

Θρίλερ στην Κρήτη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε έπαυλη – Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός νεαρού άνδρα στην Κρήτη καθώς σήμερα Τετάρτη (20/1) εντοπίστηκε νεκρός σε βίλα, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για έναν 33χρονο από τη Ρωσία ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή Κουνουπίτσα Κισάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον τον αναζητούσε τις τελευταίες τρεις ημέρες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η αστυνομία φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι Αρχές αναζητούν και τον ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος όμως φαίνεται πως ζει μόνιμα στον Καναδά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE