Θρίλερ στην Κρήτη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε έπαυλη – Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες

Θρίλερ στην Κρήτη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε έπαυλη – Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός νεαρού άνδρα στην Κρήτη καθώς σήμερα Τετάρτη (20/1) εντοπίστηκε νεκρός σε βίλα, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για έναν 33χρονο από τη Ρωσία ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή Κουνουπίτσα Κισάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον τον αναζητούσε τις τελευταίες τρεις ημέρες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η αστυνομία φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι Αρχές αναζητούν και τον ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος όμως φαίνεται πως ζει μόνιμα στον Καναδά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE