Θρίλερ στην Κρήτη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε έπαυλη – Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες

Θρίλερ στην Κρήτη: Νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε έπαυλη – Τον αναζητούσαν τρεις ημέρες

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός νεαρού άνδρα στην Κρήτη καθώς σήμερα Τετάρτη (20/1) εντοπίστηκε νεκρός σε βίλα, όπου εργαζόταν.

Σύμφωνα με το ekriti, πρόκειται για έναν 33χρονο από τη Ρωσία ο οποίος εργαζόταν ως επιστάτης σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή Κουνουπίτσα Κισάμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον τον αναζητούσε τις τελευταίες τρεις ημέρες χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η αστυνομία φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Οι Αρχές αναζητούν και τον ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος όμως φαίνεται πως ζει μόνιμα στον Καναδά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE