Όταν η σιωπή γίνεται συνενοχή: Οι καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη, οι σκιές και θεσμοί σε κρίση πριν την κάλπη
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη, δεν αποτελούν απλώς ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος από την Πάφο που διέμενε στην Λάρνακα τα τελευταία χρόνια φέρεται να εμπλέκεται σε τέσσερις διαρρήξεις και κλοπές που διεπράχθησαν στην Πάφο κατά το 2005.
Συγκεκριμένα ο 62χρονος φέρεται να διέρρηξε υπεραγορά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο, διέρρηξε χρυσοχοείο στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων , διέρρηξε μπυραρία στην Πέγεια , και διέρρηξε μπυραρία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Ανακρινόμενος ο 62χρονος παραδέχτηκε τις δύο διαρρήξεις στις μπυραρίες στην Πέγεια και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος , ωστόσο ανέφερε πως δεν θυμάται για τις άλλες.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




