Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος από την Πάφο που διέμενε στην Λάρνακα τα τελευταία χρόνια φέρεται να εμπλέκεται σε τέσσερις διαρρήξεις και κλοπές που διεπράχθησαν στην Πάφο κατά το 2005.
Συγκεκριμένα ο 62χρονος φέρεται να διέρρηξε υπεραγορά στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο, διέρρηξε χρυσοχοείο στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων , διέρρηξε μπυραρία στην Πέγεια , και διέρρηξε μπυραρία στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Ανακρινόμενος ο 62χρονος παραδέχτηκε τις δύο διαρρήξεις στις μπυραρίες στην Πέγεια και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος , ωστόσο ανέφερε πως δεν θυμάται για τις άλλες.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




