Διακοπή παροχής νερού στο Δήμο Γερμασόγειας τη Δευτέρα

Διακοπή παροχής νερού στο Δήμο Γερμασόγειας τη Δευτέρα

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού από τις 7:30πμ μέχρι τις 12:30μμ περίπου, σε μικρή περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση,  θα επηρεαστούν, μέρος της οδού Σπύρου Κυπριανού και οι οδοί Μεσσηνίας, Πελασγών, Φωκαίων, Κυκλώπων, Κασταλίας, Πάρνηθας, Λαυρίου, Θησέως, Πέλοπος, Χαλκηδόνος, Άγρας και Εθελοντών.
 
Η διακοπή θα γίνει για την εκτέλεση βελτιωτικών έργων και όπως σημειώνεται, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE