Διακοπή παροχής νερού στο Δήμο Γερμασόγειας τη Δευτέρα

Διακοπή παροχής νερού στο Δήμο Γερμασόγειας τη Δευτέρα

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού από τις 7:30πμ μέχρι τις 12:30μμ περίπου, σε μικρή περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση,  θα επηρεαστούν, μέρος της οδού Σπύρου Κυπριανού και οι οδοί Μεσσηνίας, Πελασγών, Φωκαίων, Κυκλώπων, Κασταλίας, Πάρνηθας, Λαυρίου, Θησέως, Πέλοπος, Χαλκηδόνος, Άγρας και Εθελοντών.
 
Η διακοπή θα γίνει για την εκτέλεση βελτιωτικών έργων και όπως σημειώνεται, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE