Διακοπή παροχής νερού στο Δήμο Γερμασόγειας τη Δευτέρα

Διακοπή παροχής νερού στο Δήμο Γερμασόγειας τη Δευτέρα

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, θα γίνει διακοπή στην παροχή νερού από τις 7:30πμ μέχρι τις 12:30μμ περίπου, σε μικρή περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση,  θα επηρεαστούν, μέρος της οδού Σπύρου Κυπριανού και οι οδοί Μεσσηνίας, Πελασγών, Φωκαίων, Κυκλώπων, Κασταλίας, Πάρνηθας, Λαυρίου, Θησέως, Πέλοπος, Χαλκηδόνος, Άγρας και Εθελοντών.
 
Η διακοπή θα γίνει για την εκτέλεση βελτιωτικών έργων και όπως σημειώνεται, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: «Δεν φοβόμαστε ούτε τον διάλογο ούτε τις διαπραγματεύσεις»

ΠτΔ πριν τη συνάντηση με Έρχιουρμαν: «Δεν φοβόμαστε ούτε τον διάλογο ούτε τις διαπραγματεύσεις»

Δεν φοβόμαστε ούτε τον διάλογο ούτε τις διαπραγματεύσεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE