ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Συνεχίζονται για 5η μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης - Ανέλαβε δράση η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Συνεχίζονται για 5η μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης - Ανέλαβε δράση η Αστυνομία

Συνεχίζονται από την Αστυνομία οι έρευνες για εντοπισμό γυναίκας ηλικίας 70 ετών, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής, όταν πήγε στην παραλία των Φοινικούδων με φιλικό της πρόσωπο και εισήλθε στη θάλασσα για κολύμπι.

 
Χθες αργά το απόγευμα είχαν τερματιστεί οι έρευνες, που άρχισαν από την Κυριακή για εντοπισμό της γυναίκας, υπό τον συντονισμό του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), αφού μετά από τρεις μέρες δεν είχε εντοπιστεί οτιδήποτε.
 
Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει από την ακτογραμμή και τη θάλασσα των Περβολιών, του Κιτίου, της περιοχής των Φοινικούδων, της Ορόκλινης, του ποταμού Λιοπετρίου και έφτασαν μέχρι το Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE