ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Συνεχίζονται για 5η μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης - Ανέλαβε δράση η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ: Συνεχίζονται για 5η μέρα οι έρευνες για εντοπισμό της 70χρονης - Ανέλαβε δράση η Αστυνομία

Συνεχίζονται από την Αστυνομία οι έρευνες για εντοπισμό γυναίκας ηλικίας 70 ετών, η οποία αγνοείται από το μεσημέρι της Κυριακής, όταν πήγε στην παραλία των Φοινικούδων με φιλικό της πρόσωπο και εισήλθε στη θάλασσα για κολύμπι.

 
Χθες αργά το απόγευμα είχαν τερματιστεί οι έρευνες, που άρχισαν από την Κυριακή για εντοπισμό της γυναίκας, υπό τον συντονισμό του Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΚΣΕΔ), αφού μετά από τρεις μέρες δεν είχε εντοπιστεί οτιδήποτε.
 
Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει από την ακτογραμμή και τη θάλασσα των Περβολιών, του Κιτίου, της περιοχής των Φοινικούδων, της Ορόκλινης, του ποταμού Λιοπετρίου και έφτασαν μέχρι το Κάβο Γκρέκο στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.