ΚΥΠΡΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ: Η στιγμή που η παρουσιάστρια του ΡΙΚ χαμογελώντας φεύγει από το στούντιο - BINTEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ: Η στιγμή που η παρουσιάστρια του ΡΙΚ χαμογελώντας φεύγει από το στούντιο - BINTEO

Σεισμός σημειώθηκε στην Κύπρο το απόγευμα της Πέμπτης 21/1 ο οποίος έγινε αισθητός σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αμμόχωστο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.


Σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση από την ιστοσελίδα EMSC ο σεισμός ήταν ισχύος 5,4της κλίμακας Ρίχτερ (στη συνέχεια αναθεωρήθηκε σε 5.1 ρίχτερ - περιμένοντες και την επίσημη ενημέρωση) και σημειώθηκε σε βάθος 10 χλμ, 38 χλμ ανατολικά της Λευκωσίας.

Λόγω του σεισμού διακόπηκαν προσωρινά οι εργασίες της Ολομέλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων,με την παρουσίαστρια της νοηματικής στο ΡΙΚ2 όταν αντιλήφθηκε το σεισμό και για λόγους ασφαλείας να φεύγει προσωρινά από τη θέση της χαμογελόντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE