ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

Σεισμός έγινε αισθητός σχεδόν σε όλο το νησί το απόγευμα της Πέμπτης 21/1.

Συγκεκριμένα στις 16:27 η Κύπρος «χόρεψε σε ρυθμούς ρίχτερ» με την αρχική εκτίμηση από EMSC να κάνει λόγο για 5,4 ρίχτερ, περιμένοντας βέβαια και την επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες κρατικές Αρχές.

Στη συνέχεια αναθεωρήθηκε σε 5,1 ρίχτερ ενώ τα τελευταία λεπτά στην ιστοσελίδα του EMSC αναφέρεται ότι ο σεισμός ήταν της τάξης των 4.9 ρίχτερ.

Γεγονός ωστόσο παραμένει πως ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του νησιού ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μετασεισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE