ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

Σεισμός έγινε αισθητός σχεδόν σε όλο το νησί το απόγευμα της Πέμπτης 21/1.

Συγκεκριμένα στις 16:27 η Κύπρος «χόρεψε σε ρυθμούς ρίχτερ» με την αρχική εκτίμηση από EMSC να κάνει λόγο για 5,4 ρίχτερ, περιμένοντας βέβαια και την επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες κρατικές Αρχές.

Στη συνέχεια αναθεωρήθηκε σε 5,1 ρίχτερ ενώ τα τελευταία λεπτά στην ιστοσελίδα του EMSC αναφέρεται ότι ο σεισμός ήταν της τάξης των 4.9 ρίχτερ.

Γεγονός ωστόσο παραμένει πως ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του νησιού ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μετασεισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE