ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

Σεισμός έγινε αισθητός σχεδόν σε όλο το νησί το απόγευμα της Πέμπτης 21/1.

Συγκεκριμένα στις 16:27 η Κύπρος «χόρεψε σε ρυθμούς ρίχτερ» με την αρχική εκτίμηση από EMSC να κάνει λόγο για 5,4 ρίχτερ, περιμένοντας βέβαια και την επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες κρατικές Αρχές.

Στη συνέχεια αναθεωρήθηκε σε 5,1 ρίχτερ ενώ τα τελευταία λεπτά στην ιστοσελίδα του EMSC αναφέρεται ότι ο σεισμός ήταν της τάξης των 4.9 ρίχτερ.

Γεγονός ωστόσο παραμένει πως ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του νησιού ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μετασεισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE