ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

Σεισμός έγινε αισθητός σχεδόν σε όλο το νησί το απόγευμα της Πέμπτης 21/1.

Συγκεκριμένα στις 16:27 η Κύπρος «χόρεψε σε ρυθμούς ρίχτερ» με την αρχική εκτίμηση από EMSC να κάνει λόγο για 5,4 ρίχτερ, περιμένοντας βέβαια και την επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες κρατικές Αρχές.

Στη συνέχεια αναθεωρήθηκε σε 5,1 ρίχτερ ενώ τα τελευταία λεπτά στην ιστοσελίδα του EMSC αναφέρεται ότι ο σεισμός ήταν της τάξης των 4.9 ρίχτερ.

Γεγονός ωστόσο παραμένει πως ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του νησιού ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μετασεισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Σεισμός στον ΔΗΣΥ: Ρωγμές στα θεμέλια και μάχη για την επόμενη μέρα - Τι θα απομείνει από την ενότητα μετά την επιλογή υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές  

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία. Οι τελευταίες εξελίξεις, δεν αφορούν απλώς μια διαφωνία ανάμεσα σε κορυφαία στελέχη, για το ποιος θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Φέρνουν στην επιφάνεια προβλήματα που αγγίζουν την ηγεσία, τις εσωτερικές ισορροπίες, την πολιτική ταυτότητα της παράταξης και κυρίως, την εμπιστοσύνη μεταξύ ανθρώπων, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν στην ίδια πολιτική γραμμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE