ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

ΚΥΠΡΟΣ: Αναθεωρήθηκε η ένταση του σεισμού που ταρακούνησε το νησί

Σεισμός έγινε αισθητός σχεδόν σε όλο το νησί το απόγευμα της Πέμπτης 21/1.

Συγκεκριμένα στις 16:27 η Κύπρος «χόρεψε σε ρυθμούς ρίχτερ» με την αρχική εκτίμηση από EMSC να κάνει λόγο για 5,4 ρίχτερ, περιμένοντας βέβαια και την επίσημη ενημέρωση από τις αρμόδιες κρατικές Αρχές.

Στη συνέχεια αναθεωρήθηκε σε 5,1 ρίχτερ ενώ τα τελευταία λεπτά στην ιστοσελίδα του EMSC αναφέρεται ότι ο σεισμός ήταν της τάξης των 4.9 ρίχτερ.

Γεγονός ωστόσο παραμένει πως ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους του νησιού ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και μετασεισμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE