Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια

Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια

Ο Ολλανδός επιθετικός Λουκ Καστάνιος με το πλούσιο βιογραφικό και μεταξύ άλλων πρώην παίκτης της Ίντερ και της Αΐντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για την ενίσχυση της επίθεσης.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την u21 της Ολλανδίας, και με θητεία σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως η Ίντερ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Πηγή: www.gentikoule.gr

The post Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE