Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια

Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια

Ο Ολλανδός επιθετικός Λουκ Καστάνιος με το πλούσιο βιογραφικό και μεταξύ άλλων πρώην παίκτης της Ίντερ και της Αΐντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο εκλεκτός του ΟΦΗ για την ενίσχυση της επίθεσης.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής, διεθνής με την u21 της Ολλανδίας, και με θητεία σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως η Ίντερ και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στα επόμενα 24ωρα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Πηγή: www.gentikoule.gr

The post Ετοιμάζει μεταγραφή «βόμβα» με Καστάνιος για 2,5 χρόνια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE