ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε στη μάχη για το μεροκάματο ο Ευστάθιος Παντελή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε στη μάχη για το μεροκάματο ο Ευστάθιος Παντελή

Σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο 66χρονος Ευστάθιος Παντελή Χατζηαλεξάνδρου, από τα Ανάγεια.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3μ.μ. σήμερα, ενώ ο 66χρονος βρισκόταν σε μεταλλική εξωτερική σκάλα διώροφης οικίας στη Λευκωσία, προς επιδιόρθωση ντεπόζιτου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από άγνωστο μέχρι στιγμής ύψος, στο έδαφος.

Ο 66χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητές του Γραφείου Εργασίας για εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά ο  Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE