ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε στη μάχη για το μεροκάματο ο Ευστάθιος Παντελή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε στη μάχη για το μεροκάματο ο Ευστάθιος Παντελή

Σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο 66χρονος Ευστάθιος Παντελή Χατζηαλεξάνδρου, από τα Ανάγεια.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3μ.μ. σήμερα, ενώ ο 66χρονος βρισκόταν σε μεταλλική εξωτερική σκάλα διώροφης οικίας στη Λευκωσία, προς επιδιόρθωση ντεπόζιτου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από άγνωστο μέχρι στιγμής ύψος, στο έδαφος.

Ο 66χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητές του Γραφείου Εργασίας για εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά ο  Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE