ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε στη μάχη για το μεροκάματο ο Ευστάθιος Παντελή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ- ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Έσβησε στη μάχη για το μεροκάματο ο Ευστάθιος Παντελή

Σε εργατικό ατύχημα που συνέβη σήμερα το απόγευμα στη Λευκωσία, έχασε τη ζωή του ο 66χρονος Ευστάθιος Παντελή Χατζηαλεξάνδρου, από τα Ανάγεια.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3μ.μ. σήμερα, ενώ ο 66χρονος βρισκόταν σε μεταλλική εξωτερική σκάλα διώροφης οικίας στη Λευκωσία, προς επιδιόρθωση ντεπόζιτου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από άγνωστο μέχρι στιγμής ύψος, στο έδαφος.

Ο 66χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και επιθεωρητές του Γραφείου Εργασίας για εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά ο  Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE