Χειροπέδες σε 44χρονο που παρεμπόδισε αστυνομικό - Βρέθηκε πάνω του μαχαίρι 19 εκατοστών

Χειροπέδες σε 44χρονο που παρεμπόδισε αστυνομικό - Βρέθηκε πάνω του μαχαίρι 19 εκατοστών

Υπόθεση παρεμπόδισης αστυνομικού κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και μαχαιροφορία διερευνά η Αστυνομία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία χτες, μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς στα πλαίσια ελέγχου για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο ανέκοψαν για έλεγχο ένα πρόσωπο ο οποίος κινείτο πεζός  ηλικίας 44 ετών.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου ο 44χρονος προέβαλε αντίσταση συνελήφθη για παρεμπόδιση εκτέλεση καθήκοντος αστυνομικού και σε έρευνα που του έγινε στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι 19 εκατοστών.

Ο 44χρονος τελεί υπό κράτηση ενώ οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE