Στο Αρχηγείο ο Σαββίδης για τις κακοποιήσεις αθλητριών από συγκεκριμένο παράγοντα

Στο Αρχηγείο ο Σαββίδης για τις κακοποιήσεις αθλητριών από συγκεκριμένο παράγοντα

Μετά τα όσα σημειώθηκαν στην Ελλάδα και με τα ντόμινο αποκαλύψεων από αθλήτριες που δέχθηκαν σεξουαλική κακοποίηση, βρήκαν το θάρρος και στην Κύπρο αθλήτριες να αποκαλύψουν τις δικές τους φρικτές μαρτυρίες που βίωσαν όταν μάλιστα ήταν ανήλικες.

Την αρχή έκανε η Ολυμπιονίκης σκοποβολής, Άντρη Ελευθερίου, η οποία αναζητά τη δικαίωση της και προτρέπει όσες αθλήτριες δέχθηκαν κακοποίηση να τολμήσουν να μιλήσουν χωρίς φόβο και δισταγμό.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση τοποθετήθηκε δημόσια και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σκοποβολής, Τζιοβάνης Σαββίδης. αναφέροντας ότι ο συγκεκριμένος παράγοντας αθλητισμού φέρεται να κακοποίησε και άλλες γυναίκες και ότι είναι έτοιμος να δώσει όσα στοιχεία γνωρίζει στις Αρχές.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του στις 10:15 την Παρασκευή 22/1 μας ανάφερε ότι βρίσκεται αυτή τη στιγμή για κατάθεση για να παραθέσει όσα γνωρίζει προκειμένου να βοηθήσει τις Αρχές, αφού στο παρελθόν δεν υπήρχαν μαρτυρίες για να μπορεί να προχωρήσει υπόθεση εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE