ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έντονος για VAR o Φανιέρος: «Έχω μπερδευτεί, όταν κάποια πράγματα ‘βγάζουν μάτια’ και δεν μπορούν να τα δώσουνε σημαίνει υπάρχει πρόβλημα»

Έντονος για VAR o Φανιέρος: «Έχω μπερδευτεί, όταν κάποια πράγματα ‘βγάζουν μάτια’ και δεν μπορούν να τα δώσουνε σημαίνει υπάρχει πρόβλημα»

O Λούκας Φανιέρος, πρόεδρος του Ερμή, μιλώντας στον Super Sport Fm, στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο VAR και ήταν έντονος, τονίζοντας πως υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση του αφού όταν γίνονται εξόφθαλμα λάθη, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Όλα όσα είπε: 

Για το ότι ίσως δεν υποβιβαστούν τέσσερεις ομάδες αλλά δύο: «Υπάρχουν ορισμένες ομάδες που περνάνε την πανδημία και δεν έχουν τα όπλα να αγωνιστούν, δεν είναι καλή χρονιά για δίκαια αποτελέσματα πρέπει να αφήσουμε τη χρονιά να ολοκληρωθεί να μην καταστραφούν οι ομάδες που δεν έχουν έσοδα και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Βλέπω όμως ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι φέτος δεν έχουμε το θέμα των φακέλων: «Στο ποδόσφαιρο παίζουν άνθρωποι και ο ένας αδιάφορος και δεν έχει κίνητρο δεν θα κάνει την απαιτούμενη προσπάθεια και είναι φυσιολογικό. Όταν μια ομάδα δεν έχει κίνητρα τότε ο ποδοσφαιριστής είναι αδιάφορος. Πρέπει να δοθούν κίνητρα τουλάχιστον στην κάθε ομάδα για να μην υπάρχουν αδιαφορίες. Γιατί ο κόσμος ακούει ότι είναι αδιάφορο το παιχνίδι ο κόσμος ποντάρει και έρχονται οι φάκελοι. Θα μείνουν 8 ομάδες κάτω αλλά θα πρέπει να μπουν κίνητρα στις τελευταίες θέσεις. Δεν πρέπει να σταματούν στους 8 μήνες, υπάρχουν συμβόλαια. Βλέπεις ότι η εθνική μας δεν μπορούσε να είναι ανταγωνιστική αλλά τώρα παίζουν στους συλλόγους τους και βγάζουμε ταλέντα. Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις έναν 17χρονο να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Αν πάρει ευκαιρία στα 28 του δεν θα αποδώσει. Είναι κίνητρο για να πάει στο εξωτερικό μετά. Αλλάξαμε νοοτροπία στις προπονήσεις ειδικά συγκριτικά πρώτης με δεύτερης κατηγορίας και βλέπεις τους κύπριους ποδοσφαιριστές να είναι θαύμα όπως και αυτοί της Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ. Εμείς θέλουμε καλούς ξένους που μπορούν να μάθουν στους μικρούς ποδόσφαιρο. Αν δεν το κάνουμε τώρα θα έχουμε και τα επόμενα χρόνια πρόβλημα».

Για το VAR: «Το έφερε η ΚΟΠ και καλά έκανε και μπράβο στον πρόεδρο και στους αρμόδιους, για να φύγουν οι υποψίες όλων μας ότι ήταν πέναλτι και δεν δόθηκε. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει. Έχω μπερδευτεί, όταν κάποια πράγματα βγάζουν μάτια και δεν μπορούν να τα δώσουνε σημαίνει υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμοι σε θέμα εκπαίδευσης, θέμα κανονισμών που πρέπει να τηρούμε αυτούς τους κανονισμούς. Έπρεπε να έρθουν έξι άτομα παλιοί διαιτητές με εμπειρίες και να επιβλέπουν και να υπάρχει και τρίτη γνώμη. Ειδικά εκπαιδευμένα άτομα ίσως, μόνο έτσι. Για όλους τους διαιτητές υπάρχει μία ομάδα που δεν θέλει κάποιον. Θα αναγκαστούμε να φέρουμε ξένους και να υποβαθμίσουμε την διαιτησία μας και αυτό δεν το θέλουμε. Ο ένας πετάει την ευθύνη στον άλλον έτσι ακούσαμε. Όχι στο VAR εκτός από διαιτητές θα πρέπει να έρθουν άλλοι να βοηθήσουν για να μην κάψουμε τους διαιτητές μας μετά. Το σωστό είναι να βρεις την ελίτ της διαιτησίας να έχουν καλούς μισθούς και να ξέρουν ότι άμα κάνουν λάθος θα χάσουν τα λεφτά τους και θα είναι πιο συνεπείς. Να γίνουν επαγγελματίες όχι να κάνουν πολλές δουλειές μαζί. Να βρει η ΚΟΠ διαιτητές και να τους κάνει επαγγελματίες με σωστή εκπαίδευση και να κάνουν μόνο αυτό, με καθαρό μυαλό. Δεν πρέπει να χάσουμε το VAR γιατί θα χάσουμε και το ποδόσφαιρο».

Για το ματς ενάντια στην ΑΕΚ: «Περιμένω με μεγάλο ενδιαφέρον να το δω, η ΑΕΚ είναι καλύτερη ομάδα από εμάς είναι ομάδα εξάδας αλλά ο Ερμής αυτή τη χρονιά παρόλο που είχαμε προβλήματα, εμένα μ αρέσει να βλέπω την ομάδα μου να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι μαχητές και θέλουν να παίρνουν αποτέλεσμα αυτό μου αρέσει έστω κι’ αν χάνω. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες αν δεν μπει γκολ στο πρώτο ημίχρονο τότε έχουμε ελπίδες να πάρουμε τη νίκη. Όλοι στη διάθεση του προπονητή μας πλην του Ραφίνα. Η ΑΕΚ έχει καλούς και έξυπνους επιθετικούς, θα παίξουμε αμυντικά και με αντεπιθέσεις θα χτυπήσουμε το παιχνίδι».

The post Έντονος για VAR o Φανιέρος: «Έχω μπερδευτεί, όταν κάποια πράγματα ‘βγάζουν μάτια’ και δεν μπορούν να τα δώσουνε σημαίνει υπάρχει πρόβλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top