ΕΛΛΑΔΑ: Εγγονός μαχαίρωσε και τραυμάτισε την 90χρονη γιαγιά του

ΕΛΛΑΔΑ: Εγγονός μαχαίρωσε και τραυμάτισε την 90χρονη γιαγιά του

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το πρωί της Παρασκευής μία 90χρονη γυναίκα όταν μαχαιρώθηκε από τον 29χρονο εγγονό της, στην Καλλιθέα.

Το περιστατικό έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ενώ ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Η ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους γείτονες ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα.

Ο δράστης συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ ενώ το περιστατικό έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

kallithea1

kallithea

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE