ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παράταση του lockdown για μία εβδομάδα

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παράταση του lockdown για μία εβδομάδα

Την παράταση του υφιστάμενου lockdown στη χώρα για μία ακόμα εβδομάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι παραμένει η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό, ισχύει η υποχρέωση αποστολής SMS για τις μετακινήσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 5.00 ενώ παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα παρατείνεται επίσης για μία εβδομάδα η απαγόρευση για ψάρεμα και κυνήγι σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση το κυνήγι αγριόχοιρου σε Ροδόπη, Έβρο και Ξάνθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.