ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παράταση του lockdown για μία εβδομάδα

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παράταση του lockdown για μία εβδομάδα

Την παράταση του υφιστάμενου lockdown στη χώρα για μία ακόμα εβδομάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι παραμένει η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό, ισχύει η υποχρέωση αποστολής SMS για τις μετακινήσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 5.00 ενώ παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα παρατείνεται επίσης για μία εβδομάδα η απαγόρευση για ψάρεμα και κυνήγι σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση το κυνήγι αγριόχοιρου σε Ροδόπη, Έβρο και Ξάνθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE