ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παράταση του lockdown για μία εβδομάδα

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Παράταση του lockdown για μία εβδομάδα

Την παράταση του υφιστάμενου lockdown στη χώρα για μία ακόμα εβδομάδα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση για τις εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε ότι παραμένει η απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό, ισχύει η υποχρέωση αποστολής SMS για τις μετακινήσεις, η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21.00 έως τις 5.00 ενώ παραμένει υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Παράλληλα παρατείνεται επίσης για μία εβδομάδα η απαγόρευση για ψάρεμα και κυνήγι σε όλη την Ελλάδα, με εξαίρεση το κυνήγι αγριόχοιρου σε Ροδόπη, Έβρο και Ξάνθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE