ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή για τον εμπρησμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή για τον εμπρησμό

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στους δύο ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή, στην οποία σημειώθηκε εμπρησμός και διάρρηξη στις 26/12/2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 47χρονου ιδιοκτήτη και της 45χρονης συζύγου του.

Η σύλληψη έγινε πριν από λίγο (22/01), μετά από μαρτυρία που προέκυψε πως ο εμπρησμός έγινε για εξαπάτηση.

Θυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε στις 11.30 το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου και και κινητοποίησε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία.  Από την πυρκαγιά η τριώροφη κατοικία και το νηπιαγωγείο της οικογένειας, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.  Αυτοκίνητο πολυτελείας, επίσης, καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

ΠτΔ: Έως 10% μικρότερος ο νέος προϋπολογισμός της ΕΕ από την πρόταση της Κομισιόν

Ο επόμενος πολυετής προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί περίπου 10% χαμηλότερα από την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία πλησιάζει τα 2 τρισ. ευρώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE