ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή για τον εμπρησμό

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνέλαβαν τους ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή για τον εμπρησμό

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στους δύο ιδιοκτήτες της οικίας στην Επισκοπή, στην οποία σημειώθηκε εμπρησμός και διάρρηξη στις 26/12/2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 47χρονου ιδιοκτήτη και της 45χρονης συζύγου του.

Η σύλληψη έγινε πριν από λίγο (22/01), μετά από μαρτυρία που προέκυψε πως ο εμπρησμός έγινε για εξαπάτηση.

Θυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε στις 11.30 το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου και και κινητοποίησε Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία.  Από την πυρκαγιά η τριώροφη κατοικία και το νηπιαγωγείο της οικογένειας, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.  Αυτοκίνητο πολυτελείας, επίσης, καταστράφηκε ολοσχερώς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE