ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς άλλος ένας νεκρός – Ο αριθμός των σημερινών (22/01) κρουσμάτων

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς άλλος ένας νεκρός – Ο αριθμός των σημερινών (22/01) κρουσμάτων

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 22 Ιανουαρίου 2021:

– Ένα άτομο έχει αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 179.

– 179 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 58 σε σοβαρή κατάσταση.

– Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 9,635 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

– 122 (ποσοστό θετικότητας: 1,27%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 29,758.

Δείτε αναλυτικά στο Themaonline ΕΔΩ, τα σημερινά αποτελέσματα.

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δυστυχώς άλλος ένας νεκρός – Ο αριθμός των σημερινών (22/01) κρουσμάτων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE