Στάθηκε στα λάθη ο Σατσιάς: «Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα, θα έρθουν και οι νίκες»

Στάθηκε στα λάθη ο Σατσιάς: «Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα, θα έρθουν και οι νίκες»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο “ΑΕΚ Αρένα” ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ερμή, ο προπονητής της Αραδιππιώτικης ομάδας, Μαρίνος Σατσιάς.

Αναλυτικά:

«Κατά διαστήματα η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο και πραγματικά την χαιρόμουνα. Δυστυχώς κάποια λάθη μας στοίχισαν στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί που είχαμε εμείς το παιχνίδι, το ελέγχαμε και προηγηθήκαμε με ένα ωραίο κλέψιμο, δυστυχώς με κάποια λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Προσπαθήσαμε πολύ και στην επανάληψη, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξεκινήσαμε από την αρχή, θα παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι θα έρθουν και οι νίκες».

Για τα νέα αποκτήματα, είπε: «Χρόνο με τον χρόνο είναι καλύτεροι. Σήμερα έτρεξαν, πάλεψαν και έχασαν ευκαιρίες τα νέα αποκτήματα, αλλά εννοείται ότι είναι συνολική η προσπάθεια».

Για τον Ρουσιά που δεν αγωνίστηκε πολύ: «Ο Ονησίφορος είναι εξαιρετικός παίκτης και σε όλα τα παιχνίδια έχει ξεκινήσει, αλλά και ο Κρέσιμιρ έκανε πολύ καλή δουλειά. Έχω παιδιά που μπορώ ανά πάσα στιγμή να προσθέσω και να αφαιρέσω στην ομάδα».

The post Στάθηκε στα λάθη ο Σατσιάς: «Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα, θα έρθουν και οι νίκες» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE