Απολογείται το Υφυπουργείο για τα sms - Που προέκυψε το πρόβλημα αναστατώνοντας εκατοντάδες πολίτες

Απολογείται το Υφυπουργείο για τα sms - Που προέκυψε το πρόβλημα αναστατώνοντας εκατοντάδες πολίτες

Με επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε στον εντοπισμό και επίλυση τεχνικού προβλήματος στο σύστημα διαχείρισης αναφορών COVID19.

Η ανακοίνωση:

Αναφορικά στη λήψη μηνυμάτων SMS από πολίτες από την υπηρεσία CYREPUBLIC, σύμφωνα με τα οποία αξιολογήθηκαν ως στενές επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID19, το Υφυπουργείο επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό ότι αυτό οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στην αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης αναφορών COVID19, και το οποίο έχει εντοπιστεί και επιλυθεί άμεσα.

Τα εν λόγω άτομα θα λάβουν σχετική ενημέρωση μέσω μηνύματος SMS. Παρακαλούνται όσοι λάβουν εκ νέου διορθωτικά μηνύματα, όπως αγνοήσουν την προηγούμενη ενημέρωση.

Το Υφυπουργείο εκφράζει τις ειλικρινείς του απολογίες στους πολίτες για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».