Απολογείται το Υφυπουργείο για τα sms - Που προέκυψε το πρόβλημα αναστατώνοντας εκατοντάδες πολίτες

Απολογείται το Υφυπουργείο για τα sms - Που προέκυψε το πρόβλημα αναστατώνοντας εκατοντάδες πολίτες

Με επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής αναφέρθηκε στον εντοπισμό και επίλυση τεχνικού προβλήματος στο σύστημα διαχείρισης αναφορών COVID19.

Η ανακοίνωση:

Αναφορικά στη λήψη μηνυμάτων SMS από πολίτες από την υπηρεσία CYREPUBLIC, σύμφωνα με τα οποία αξιολογήθηκαν ως στενές επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID19, το Υφυπουργείο επιθυμεί να ενημερώσει το κοινό ότι αυτό οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε στην αναβάθμιση του συστήματος διαχείρισης αναφορών COVID19, και το οποίο έχει εντοπιστεί και επιλυθεί άμεσα.

Τα εν λόγω άτομα θα λάβουν σχετική ενημέρωση μέσω μηνύματος SMS. Παρακαλούνται όσοι λάβουν εκ νέου διορθωτικά μηνύματα, όπως αγνοήσουν την προηγούμενη ενημέρωση.

Το Υφυπουργείο εκφράζει τις ειλικρινείς του απολογίες στους πολίτες για την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.