ΕΛΛΑΔΑ: Ξεψύχησε η γιαγιά που μαχαίρωσε ο 49 ετών εγγονός

ΕΛΛΑΔΑ: Ξεψύχησε η γιαγιά που μαχαίρωσε ο 49 ετών εγγονός

Μια γυναίκα 89 ετών μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον ίδιο της τον εγγονό, μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα. Ο 49χρονος δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Λίγο μετά τις έντεκα το πρωί, γιαγιά και εγγονός είχαν έντονη λογομαχία. Ο δράστης, που φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το κουζινομάχαιρο και μαχαίρωσε τη γιαγιά του στην κοιλιά και στα χέρια. Λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Οι γείτονες, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΡΤ που άκουσαν τις φωνές κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσε στέλεχος της ομάδας Ζ. Ο εγγονός εκείνη την ώρα έβγαινε από την πολυκατοικία σπάζοντας το τζάμι της εισόδου, καθώς είχε εγκλωβιστεί, κρατώντας το μαχαίρι και μάλιστα απείλησε και τον αστυνομικό, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Ο δράστης κρατείται στο τμήμα ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

ΑΠΟ: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE