ΠΡΩΤΗ του φορά

ΠΡΩΤΗ του φορά

Ένα από τα αποκτήματα του ΑΠΟΕΛ στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, ο Τζο Γκάρνερ, είναι για πρώτη του φορά στην αποστολή της Κυπριακής ομάδας.

Με το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ανακοίνωσε 20μελής αποστολή παικτών που έχει για το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση και ο Άγγλος επιθετικός είναι για πρώτη φορά από τη μέρα που έγινε «ένοικος» του «Αρχαγγέλου».

Διαβάστε: 

Οι παίκτες που είναι στην αποστολή «Πούρσα» για το εντός έδρας ντέρμπι με Ανόρθωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

The post ΠΡΩΤΗ του φορά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE