ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εύκολη πρόκριση για Γουέστ Χαμ

Εύκολη πρόκριση για Γουέστ Χαμ

Με φόρα από την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα, η Γουέστ Χαμ επικράτησε 4-0 της Ντονκάστερ για το Κύπελλο Αγγλίας και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το πάρτι για τα «σφυριά» άρχισε από το πρώτο ημίχρονο, καθώς με τα τέρματα των Φορνάλς (2’) και Γιαρμολένκο (32’) είχαν ήδη κλειδώσει το θετικό αποτέλεσμα, ενώ η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες στο δεύτερο μέρος έδωσε διαστάσεις θριάμβου, με το αυτογκόλ του Μπάτλερ (53’) και το τέρμα του Αφολαγιάν (78’).

Χωρίςι ιδιαίτερα προβλήματα προχώρησαν και οι άλλες δύο ομάδες της Premier League, Μπράιτον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που επιβλήθηκαν με το ίδιο σκορ (2-1) των Μπλάκπουλ και Πλίμουθ αντίστοιχα.

Τέλος, βαριά ήττα-αποκλεισμό υπέστη η Νότιγχαμ Φόρεστ με 5-1 από τη Σουόνσι, ενώ θύμα μίνι έκπληξης έπεσε η Νόριτς, που έχασε 1-0 στην έδρα της Μπάρνσλεϊ.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Εύκολη πρόκριση για Γουέστ Χαμ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top