ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα… ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;

Θα… ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;

Μετά το διαζύγιο Ολυμπιακού με Λεωνίδα Βόκολου ξεκίνησε μία φημολογία που φέρει τον Πάμπο Χριστοδούλου να επιστρέφει στον πάγκο των «μαυροπρασίνων» της Λευκωσίας.

Ο πρώην προπονητής Δόξας, Ολυμπιακού, ΑΕΛ, Ανόρθωσης, Εθνικής Κύπρου, Ομόνοιας και Νέας Σαλαμίνας, σίγουρα περιμένει στο… ακουστικό του όταν θα τον καλέσουν εκ νέου από ομάδα και είναι ικανοποιητική η πρόταση για να πιάσει δουλειά.

Θα έχει ενδιαφέρον, πάντως, εάν τον καλέσει ο Χριστόφορος Τορναρίτης αυτή τη φορά, για να πιάσει για τρίτη φορά (2010-2011 και 2019-2020) δουλειά στον Προμαχώνα, ή εάν ο Πάμπος Χριστοδούλου θα είναι στο… περίμενε για κάποια άλλη ομάδα στη συνέχεια για αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Σ.Ν.

The post Θα… ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top