Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο για κλοπή 13 όπλων - Φέρεται να μπούκαρε και σε υπεραγορές και άρπαξε κούτες τσιγάρα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο για κλοπή 13 όπλων - Φέρεται να μπούκαρε και σε υπεραγορές και άρπαξε κούτες τσιγάρα

Στη σύλληψη 21χρονου κατοίκου χωριού της επαρχίας Λεμεσού, προχώρησε την Κυριακή 24/1 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 23/1, στη Λεμεσό.

Εναντίον του 21χρονου, διερευνώνται τρεις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, μεταξύ των οποίων και διάρρηξη σε οπλοπωλείο, που είχε ως αποτέλεσμα την κλοπή δεκατριών κυνηγετικών και αεροβόλων όπλων. 

Η διάρρηξη στο οπλοπωλείο, διαπράχθηκε γύρω στις 4.30π.μ. χθες. Ο δράστης, αφού κατάφερε να εισέλθει στο κατάστημα, φέρεται να έκλεψε οκτώ κυνηγετικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο και τέσσερα αεροβόλα πιστόλια. 

Από μαρτυρικό υλικό, που συγκεντρώθηκε μετά από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο δράστης της πιο πάνω διάρρηξης, εμπλέκεται και σε δύο άλλες διαρρήξεις, που διαπράχθηκαν, επίσης χθες τα ξημερώματα, σε δύο υπεραγορές στη Λεμεσό. Από τις δύο υπεραγορές, φέρονται να κλάπηκαν καπνικά προϊόντα, συνολικής αξίας €1,480 περίπου. 

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου. Βάσει της μαρτυρίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Τα τριήμερα που χάνονται, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί Χριστουγέννων και η ανησυχία

Ο πολύχρονος αγώνας των αφανών ηρώων στα ασθενοφόρα για κατοχύρωση - «Είμαστε άτυπα μόνο διασώστες, δεν έχουμε μητρώο»

Πέφτει η θερμοκρασία και... φέρνει βροχές το Σαββατοκύριακο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Τα μέτρα της Αστυνομίας για την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Σεισμική δόνηση στην Κύπρο - Έγινε αισθητή σε περιοχές της Λεμεσού

Παρέδωσε τη σκυτάλη η Δόξα – Η ευχή της στον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο – Δείτε φωτογραφία



Θέλει να συγκρατήσει το κρατικό μισθολόγιο ο Κεραυνός, αλλά… - «Βροχή» τα αιτήματα για αποπαγοποίηση 100άδων θέσεων στο Δημόσιο ενώπιον της Βουλής

Θέλει να συγκρατήσει το κρατικό μισθολόγιο ο Κεραυνός, αλλά… - «Βροχή» τα αιτήματα για αποπαγοποίηση 100άδων θέσεων στο Δημόσιο ενώπιον της Βουλής

Την ώρα που ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, διαμηνύει ότι μία από τις βασικές επιδιώξεις, τόσο του ιδίου όσο και του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024, είναι η συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου και της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα, εντούτοις, συνεχίζεται η «βροχή» αιτημάτων για αποδέσμευση εκατοντάδων θέσεων στο δημόσιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top