ΕΛΛΑΔΑ: 334 κρούσματα σήμερα 24/1 – 24 νέοι θάνατοι, 288 οι διασωληνωμένοι

ΕΛΛΑΔΑ: 334 κρούσματα σήμερα 24/1 – 24 νέοι θάνατοι, 288 οι διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα Κυριακή 24/1 334 κρούσματα κορονοϊού, ενώ οι νέοι θάνατοι φτάνουν τους 24.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Σήμερα ανακοινώνουμε 334 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 151980, εκ των οποίων 52.1% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 5837 (3.8%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 46929 (63.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

288 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 204 (70.8%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1068 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

Τέλος, έχουμε 24 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5646 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3330 (59.0%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE