Πέναλτι ή επιθετικό; Τι έγινε στο 78΄ και ο ρεφ πήγε στο VAR – Τι ΕΙΔΕ

Πέναλτι ή επιθετικό; Τι έγινε στο 78΄ και ο ρεφ πήγε στο VAR – Τι ΕΙΔΕ

Στο 78ο λεπτό του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, οι γηπεδούχοι ήταν στην επίθεση.

Ο Ενσούε προσπάθησε να μπει στη μεγάλη περιοχή της Ανόρθωσης, προσπαθώντας βάζοντας το χέρι του στον ώμο του Κορρέια να τον περάσει.  Στη συνέχεια όταν βρέθηκε ο παίκτης της Ανόρθωσης κάτω στον αγωνιστικό χώρο, σήκωσε ο Κορρέια το πόδι του και ανέτρεψε τον Ενσούε πέφτοντας αυτός μέσα στη μεγάλη περιοχή.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ενώ οι φιλοξενούμενοι για επιθετικό φάουλ.

Ο ρεφ, Χρυσοβαλάντης Θεουλή, μετά από παρέμβαση του VAR πήγε ο ίδιος να δει τη φάση ξανά και αποφάσισε ότι υπήρχε πρώτα επιθετικό φάουλ, δίδοντας έτσι την παράβαση και την μπάλα στην Ανόρθωση.

The post Πέναλτι ή επιθετικό; Τι έγινε στο 78΄ και ο ρεφ πήγε στο VAR – Τι ΕΙΔΕ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE