Πέρασαν μαζί στο ντέρμπι οι δύο ΝΕΟΙ – Τρίτη του ενός ΠΡΩΤΗ του άλλου

Πέρασαν μαζί στο ντέρμπι οι δύο ΝΕΟΙ – Τρίτη του ενός ΠΡΩΤΗ του άλλου

Ενώ το σκορ ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ήταν 0-0, ο προπονητής των γηπεδούχων, Σάββας Πουρσαϊτίδης, φώναξε για να περάσουν στο παιχνίδι ως αλλαγή οι δύο πρώτες μεταγραφές των γαλαζοκιτρίνων στην περίοδο Ιανουαρίου.

Μπερν (είδε είχε 2 συμμετοχές) και Γκάρνερ (πρώτο του παιχνίδι κάνει ντεμπούτο) για να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο στις θέσεις Σατσιά και Μπεν Σαχάρ, αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης: 

Με το πρώτο του στην αποστολή ΑΠΟΕΛ… ήρθε και το ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ

The post Πέρασαν μαζί στο ντέρμπι οι δύο ΝΕΟΙ – Τρίτη του ενός ΠΡΩΤΗ του άλλου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία Βουλής: Το ΑΚΕΛ κοιτάζει ήδη το 2028, οι μυστικές ζυμώσεις και το παζλ των συμμαχιών

Προεδρία Βουλής: Το ΑΚΕΛ κοιτάζει ήδη το 2028, οι μυστικές ζυμώσεις και το παζλ των συμμαχιών

Σε ένα πολιτικό θρίλερ, εξελίσσεται η μάχη για την Προεδρία της Βουλής, με τα κόμματα να βρίσκονται σε διαρκείς διαβουλεύσεις και τις τελικές αποφάσεις, να παραμένουν ανοιχτές μέχρι την τελευταία στιγμή.