Εξώδικα 2.000 ευρώ σε δύο κυνηγούς- Βρίσκονταν σε απαγορευμένη περιοχή

Εξώδικα 2.000 ευρώ σε δύο κυνηγούς- Βρίσκονταν σε απαγορευμένη περιοχή

Εξώδικα πρόστιμα 4.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε δύο κυνηγούς για κυνήγι σε απαγορευμένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας στην περιοχή Παναγιάς εντόπισαν δύο άτομα 28 χρονών και 29 χρονών να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή.

Ακολούθως τα δύο πρόσωπα οδηγήθηκαν στον τοπικό αστυνομικό σταθμό Παναγιάς. Επίσης παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τα δύο κυνηγετικά τους όπλα, μαζί με αριθμό φυσιγγίων που είχαν και μια σκοτωμένη φάσα. Εναντίον τους εκδόθηκαν εξώδικα πρόστιμα 2000 ευρώ στον καθένα.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE