Μεταγραφικές ΣΕΙΡΗΝΕΣ για Πιέρο – Η ομάδα που τον… καλοβλέπει!

Μεταγραφικές ΣΕΙΡΗΝΕΣ για Πιέρο – Η ομάδα που τον… καλοβλέπει!

Μεταγραφικές σειρήνες από Βουλγαρία για Πιέρο Σωτηρίου!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaSports, η πρωτοπόρος του Βουλγαρικού πρωταθλήματος, Λουντογκόρετς, ενδιαφέρεται για τον Κύπριο επιθετικό της Αστάνα.

Ο Πιέρος αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Καζακστάν, καθώς η Αστάνα πραγματοποιεί προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το συμβόλαιο του Κύπριου επιθετικού λήγει τον Δεκέμβριο του 2022 και για να προκύψει η οποιαδήποτε μεταγραφή, θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις της Αστάνα.

The post Μεταγραφικές ΣΕΙΡΗΝΕΣ για Πιέρο – Η ομάδα που τον… καλοβλέπει! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE