ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ανοίγει του λιανικό εμπόριο σε πρώτη φάση – «Ο Μάρτιος θα είναι διαφορετικός» – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Ανοίγει του λιανικό εμπόριο σε πρώτη φάση –  «Ο Μάρτιος θα είναι διαφορετικός» – ΒΙΝΤΕΟ

Επικρατεί μεγάλος φόβος για τις συναθροίσεις σε ότι αφορά την αποκλιμάκωση των μέτρων, δήλωσε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το πρωί της Δευτέρας, ο Δρ. Καραγιάννης ανέφερε πως στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συζητηθεί η σταδιακή χαλάρωση των μέτρων η οποία όπως όλα δείχνουν αφορά άνοιγμα ενός μέρους του λιανικού εμπορίου για αρχή.

Όπως ανέφερε οι εικόνες που είχε το Σαββατοκύριακο με τον κόσμο να πηγαίνει στο Τρόοδος, είναι αυτό που φοβίζει τους επιστήμονες στις χαλαρώσεις. «Πρέπει ο κόσμος να αντέξει και αυτό τον μήνα. Ο Μάρτιος θα είναι διαφορετικός», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE