ΚΥΠΡΟΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ: Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες – Πότε και πως θα μπορέσουν να λειτουργήσουν

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΕΝΤΡΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ: Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες – Πότε και πως θα μπορέσουν να λειτουργήσουν

Στο «κόκκινο» είναι η αγωνία για τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Φάνο Λεβέντη να δηλώνει πως το 50% δεν θα είναι σε θέση να ανοίξει.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως: «Είναι πολύ φυσιολογικό να περιμένουμε να ανοίξουν το συντομότερο. Όλα τα κέντρα περιμένουν την οικονομική στήριξη, ενώ έχει κλειδωθεί το ποσό που αναλογεί για την κάθε επιχείρηση. Από την άλλη καμία οικονομική στήριξη δεν είναι τόσο μεγάλη που να αντικαθιστά την λειτουργία των κέντρων

Συγκεκριμένα ο κ. Λεβέντης δήλωσε πως η πρόταση τους είναι να λειτουργήσουν με περιοριστικούς όρους: «Όταν έρθει η ώρα να ανοίξουν, αν υπάρξει απόφαση να κλείνουν στις 19:00 θα μπορούσε να λειτουργήσει, αυτοί που ανοίγουν το βράδυ να συνεχίσουν να παίρνουν οικονομική στήριξη από το Κράτος και πιστεύω είναι η καλύτερη και δικαιότερη ρύθμιση. Αν επιβάλεις ένα καταστροφικό ωράριο τους κάνεις να κλείσουν

Σε ό,τι αφορά τα νυχτερινά κέντρα, τα οποία παραμένουν κλειστά από πέρυσι τον Μάρτιο, θεωρούν πως θα είναι γενναιόδωρη η στήριξη μέχρι να επαναλειτουργήσουν: «Κάποιοι χώροι που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ενδεχόμενος να είναι μουσικές σκηνές. Ελπίζουμε πως θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν πριν την καλοκαιρινή περίοδο».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE