Δείτε την επιστροφή του Λιάγκα στο πρωινό: ««Μαμά! Μπαμπά», είπε ο Ουγγαρέζος – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την επιστροφή του Λιάγκα στο πρωινό: ««Μαμά! Μπαμπά», είπε ο Ουγγαρέζος – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά. Το πρώην ζευγάρι επανασυνδέθηκε τηλεοπτικά, επαναφέροντας στις οθόνες μας το γνώριμο δίδυμο της πρωινής ζώνης.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπήκε τρίτος, πλησίασε το πρώην ζευγάρι και ήταν ο μόνος που ακούστηκε να λέει: «Μαμά! Μπαμπά»!

Δείτε την έναρξη στο lifenewscy (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE