ΚΥΠΡΟΣ: Βγαίνουν από το σπίτι και δεν στέλνουν SMS – Καταγγέλθηκε άτομο σε υπεραγορά

ΚΥΠΡΟΣ: Βγαίνουν από το σπίτι και δεν στέλνουν SMS – Καταγγέλθηκε άτομο σε υπεραγορά

«Βροχή» τα εξώδικα από τις Αρχές χθες Κυριακή, με τις καταγγελίες για παραβίαση των διαταγμάτων να φτάνουν τις 169.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, από τις 169 καταγγελίες, οι 26 αφορούσαν άτομα που κυκλοφορούσαν χωρίς SMS.

Επίσης καταγγέλθηκαν 9 πρόσωπα που μετακινήθηκαν μετά τις 21:00 το βράδυ χωρίς να έχουν δικαιολογητικό.

Σε ότι αφορά τις καταγγελίες χωρίς μάσκα καταγγέλθηκαν 33 άτομα σε οχήματα και 26 πεζοί.

Τέλος, σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε άτομο σε υπεραγορά και συγκεκριμένα στον χώρο της φρουταρίας χωρίς μάσκα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE