Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Α.Σ.Ο.Λ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Α.Σ.Ο.Λ.

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (25/01 – 01/02) τα τρία από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερις αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Παρασκευή τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 16:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Αύριο στις 20:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Δερύνειας και την Παρασκευή θα υποδεχθεί την Ανόρθωση και πάλι στις 20:00.

Το τμήμα eSports θα αγωνιστεί αύριο το βράδυ στον τελικό του Κυπέλλου. Αντίπαλος είναι η ΑΕΚ Λάρνακας και ο αγώνας θα αρχίσει στις 23:00».

The post Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Α.Σ.Ο.Λ. appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.