Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Α.Σ.Ο.Λ.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Α.Σ.Ο.Λ.

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν αυτή την εβδομάδα (25/01 – 01/02) τα τρία από τα εννέα αθλητικά τμήματα του ΑΣΟΛ. Στο πρόγραμμα υπάρχουν τέσσερις αγώνες.

Η ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει την Παρασκευή τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 16:00.

Η ομάδα πετόσφαιρας Ανδρών έχει διπλή υποχρέωση αυτήν την εβδομάδα. Αύριο στις 20:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Δερύνειας και την Παρασκευή θα υποδεχθεί την Ανόρθωση και πάλι στις 20:00.

Το τμήμα eSports θα αγωνιστεί αύριο το βράδυ στον τελικό του Κυπέλλου. Αντίπαλος είναι η ΑΕΚ Λάρνακας και ο αγώνας θα αρχίσει στις 23:00».

The post Το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του Α.Σ.Ο.Λ. appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE