ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Οι θετικές ενδείξεις από τις διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με κυρώσεις

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΕΞ: Οι θετικές ενδείξεις από τις διερευνητικές Ελλάδας-Τουρκίας δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με κυρώσεις

Λόγο για θετικές ενδείξεις από τις διερευνητικές συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας που άρχισαν στην Κωνσταντινούπολη, έκανε ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, δηλώνοντας ότι αυτές δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με νέες κυρώσεις.


Ο κ. Μάας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μαας έκανε  ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι, «οι διερευνητικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ξεκίνησαν σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Υπάρχουν θετικές ενδείξεις, τις οποίες περιμέναμε εδώ και καιρό και οι οποίες δεν πρέπει να επιβαρυνθούν με νέες κυρώσεις τώρα. Έχουμε την προσδοκία πως τα σημάδια από την Άγκυρα θα διατηρηθούν».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE