Εξυπηρέτηση από Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσω αυτόματου τηλεφωνητή από 1η Φεβρουαρίου

Εξυπηρέτηση από Πυροσβεστική Υπηρεσία μέσω αυτόματου τηλεφωνητή από 1η Φεβρουαρίου

Μέσω αυτόματου τηλεφωνητή θα εξυπηρετείται το κοινό από την 1η Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

«Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σας γνωστοποιεί ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού ,από την 1η Φεβρουαρίου 2021, στο τηλέφωνο Αρχηγείου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (22802424) θα ανταποκρίνεται αυτόματος τηλεφωνητής», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας.

«Μέσω του αυτόματου τηλεφωνητή θα μπορείτε να εξυπηρετήστε και να επικοινωνείτε άμεσα και απευθείας με το Τμήμα του Αρχηγείου Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το οποίο καλείτε», προστίθεται.

Για οποιεσδήποτε επείγουσες κλήσεις οι οποίες ενδεχομένως να αφορούν τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας ο οποίος εδρεύει στο Αρχηγείο, θα μπορείτε να καλείτε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης (112) ή απευθείας στο τηλ. 22607979, καταλήγει η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE