Δεξί… ΧΕΡΙ του κόουτς ο Δάνος Δαμιανού

Δεξί… ΧΕΡΙ του κόουτς ο Δάνος Δαμιανού

Ενισχύεται στον πάγκο ο Ερμής, αφού οι φτεροπόδαροι συμφώνησαν με τον Δάνο Δαμιανού που θα αναλάβει βοηθός προπονητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο πρώην προπονητής της Αλκής, τα έχει βρει σε όλα με τον Ερμή, στον οποίο διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Μαρίνος Σατσιάς, ενημερώθηκε και έδωσε τη συγκατάθεση του για να συνεργαστεί και να έχει βοηθό προπονητή τον Δάνο Δαμιανού.

Το μόνο που μένει πλέον για να «επικυρωθεί» η συμφωνία και να πιάσει δουλειά ο Κύπριος κόουτς είναι η ανακοίνωση από την ομάδα της Αραδίππου.

Ρεπορτάζ: Σάββας Νεοκλέους

Επιμέλεια: Θράσος Δημητρίου

The post Δεξί… ΧΕΡΙ του κόουτς ο Δάνος Δαμιανού appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE