Συναγερμός έχει σημάνει στη Φρανκφούρτη καθώς ένας ένοπλος άνδρας πραγματοποίησε επίθεση με μαχαίρι, τραυματίζοντας πολλά άτομα."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Επίθεση με μαχαίρι στη Φρανκφούρτη - Αναφορά για πολλούς τραυματίες

26.01.2021
15:47
Διεθνή

Συναγερμός έχει σημάνει στη Φρανκφούρτη καθώς ένας ένοπλος άνδρας πραγματοποίησε επίθεση με μαχαίρι, τραυματίζοντας πολλά άτομα.

Ένας άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε πολλούς ανθρώπους στην πόλη της Φρανκφούρτης την Τρίτη, πριν συλληφθεί από τις αρχές.

Η αστυνομία της γερμανικής πόλης ανέφερε ότι κανένα από τα θύματα που τραυματίστηκαν δεν κινδυνεύουν να χάσουν τις ζωές τους.

Παράλληλα, πηγές που επικαλείται το ΑΡ σημειώνουν πως η έρευνα είναι σε εξέλιξη και δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τον δράστη.

Επίσης, η εκπρόσωπος της γερμανικής Αστυνομίας επεσήμανε πως δεν είχε γνώση για το πόσα άτομα τραυματίστηκαν από την επίθεση.

Πάντως, ο τοπικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Hessenschau υπογράμμισε ότι το περιστατικό συνέβη κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και ότι τα θύματα μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία.