Έμεινε στην Κύπρο ο Γερολέμου και ψάχνει ομάδα

Έμεινε στην Κύπρο ο Γερολέμου και ψάχνει ομάδα

Αν και εδώ και μέρες η ομάδα της Βουλγαρίας, Τσάρσκο Σέλο (Tsarsko Selo), είναι σε στάδιο προετοιμασίας, έχοντας, μάλιστα, σήμερα και φιλικό παιχνίδι, κόντρα στην Sportist Svoge (3-0 το σκορ με τον άλλον Κύπριο, Παναγιώτη Λουκά, ήταν στην αποστολή), παρατηρήσαμε ότι δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, Ιωάννης Γερολέμου, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός από την ΑΕΛ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaOnline 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE