Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση

Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση

Δελτίο τύπου από τον Ολυμπιακό για την προετοιμασία της ομάδας…

«Συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα οι προπονήσεις της ομάδας μας για τον επερχόμενο αγώνα της Παρασκευής (29/01) με αντίπαλο την ομάδα της Ομόνοιας.
Απών από τον αγώνα θα είναι οι τραυματίες Ζαχαρίου και Σαμπίνια καθώς και οι Μανρίκε και Σαντάνα λόγω κίτρινων καρτών.
Ο Ζαχαρίου υποφέρει από θλάση Α’ βαθμού και υπολογίζεται να μείνει εκτός για περίπου 10 ημέρες, ενώ ο Σαμπίνια επιστρέφει εκτός απροόπτου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.
Στα θετικά η επιστροφή του Σαρφό στην αγωνιστική δράση μετά από τις 28/12/20».

The post Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE