Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση

Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση

Δελτίο τύπου από τον Ολυμπιακό για την προετοιμασία της ομάδας…

«Συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα οι προπονήσεις της ομάδας μας για τον επερχόμενο αγώνα της Παρασκευής (29/01) με αντίπαλο την ομάδα της Ομόνοιας.
Απών από τον αγώνα θα είναι οι τραυματίες Ζαχαρίου και Σαμπίνια καθώς και οι Μανρίκε και Σαντάνα λόγω κίτρινων καρτών.
Ο Ζαχαρίου υποφέρει από θλάση Α’ βαθμού και υπολογίζεται να μείνει εκτός για περίπου 10 ημέρες, ενώ ο Σαμπίνια επιστρέφει εκτός απροόπτου σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.
Στα θετικά η επιστροφή του Σαρφό στην αγωνιστική δράση μετά από τις 28/12/20».

The post Η διάγνωση για Ζαχαρίου και ποιοι παίκτες ΧΑΝΟΥΝ Ομόνοια – Επίσημη ενημέρωση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE