Χαμός στα ταχυδρομεία – Πολίτες περιμένουν τα πακέτα τους εδώ και μήνες – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός στα ταχυδρομεία – Πολίτες περιμένουν τα πακέτα τους εδώ και μήνες – ΒΙΝΤΕΟ

Μια αναμπουμπούλα επικρατεί στα κυπριακά ταχυδρομεία με τα πακέτα να στοιβάζονται και να παραμένουν στην αναμονή.

Αρκετοί πολίτες παραπονιούνται για την καθυστέρηση που υπάρχει στην παραλαβή των πακέτων τους, τα οποία όπως ενημερώνονται βρίσκονται στην Κύπρο, ωστόσο δεν τους έχουν διανεμηθεί.

Όπως ανάφερε σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Διευθυντής Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, Παύλος Παυλίδης, σιγά σιγά έχει ξεκινήσει να ξεκαθαρίζει ο συσσωρευμένος όγκος, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά πακέτα ακόμη προς διανομή.

«Χρόνο με το χρόνο οι παραγγελίες από το διαδίκτυο αυξάνονται, το 2020 λόγω και του κορωνοϊού αυτή η αύξηση ήταν μεγαλύτερη κατά 30% με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί υ συσσώρευση» σημείωσε ο κ. Παυλίδης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE