ΚΥΠΡΟΣ – Οικονομικά κριτήρια: Δύο ομάδες διευθέτησαν τις εκκρεμότητες τους

ΚΥΠΡΟΣ – Οικονομικά κριτήρια: Δύο ομάδες διευθέτησαν τις εκκρεμότητες τους

Ενημέρωση από την ΚΟΠ:

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι τα Σωματεία ΘΟΪ Λακατάμιας και ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, έχουν διευθετήσει τις εκκρεμότητες που αφορούσαν τον έλεγχο παρακολούθησης οικονομικών κριτηρίων 30 Σεπτεμβρίου 2020.

Ως εκ τούτου, αίρεται το εμπάργκο μεταγραφών που είχε επιβληθεί στα δύο Σωματεία με απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Κριτηρίων».

The post ΚΥΠΡΟΣ – Οικονομικά κριτήρια: Δύο ομάδες διευθέτησαν τις εκκρεμότητες τους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.