Το Σωματείο “ΑΝΟΙΓΕΙ” ξανά το τμήμα Μπάσκετ…

Το Σωματείο “ΑΝΟΙΓΕΙ” ξανά το τμήμα Μπάσκετ…

Άμεση παρέμβαση του Δ.Σ. του σωματείου, μετά την απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας να αναστείλει τη λειτουργία του τμήματος καλαθόσφαιρας.

Εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού ως υπερασπιστής της ιδέας και των αρχών που πρεσβεύει η μεγάλη ιδέα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη διαχείριση του καλαθοσφαιρικού τμήματος.
Έχει ήδη διευθετηθεί συνάντηση με όλους τους εμπλεκόμενους, καλαθοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο με σκοπό οι προπονήσεις και η λειτουργία του τμήματος να συνεχιστούν κανονικά”.

The post Το Σωματείο “ΑΝΟΙΓΕΙ” ξανά το τμήμα Μπάσκετ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Μητσοτάκης: «Δεν ξεχνάμε το τραύμα της Κύπρου» – Πώς απαντά σε όσους αμφισβητούν τη στήριξη στην Ουκρανία»

Τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης να αξιοποιείται προς όφελος της κοινωνίας κάθε διαθέσιμος δημοσιονομικός χώρος επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, που επανήλθε, μετά από μία εβδομάδα θερινής «ανάπαυλας» στην εβδομαδιαία του ανασκόπηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE