ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Δεν οδηγούσε, 'πετούσε' 43χρονος - 'Εμπλεξε για τα καλά

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ: Δεν οδηγούσε, 'πετούσε' 43χρονος - 'Εμπλεξε για τα καλά

Στη σύλληψη 43χρονου οδηγού για αυτόφωρο αδίκημα προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης 27/1, μέλη της Αστυνομίας, αφού εντοπίστηκε να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.00 σήμερα το πρωί, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στο δρόμο Λευκωσίας – Λάρνακας, παρά την Κόσιη, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 193 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο στον αυτοκινητόδρομο, είναι 100 χιλιόμετρα την ώρα. 

Οδηγός του αυτοκινήτου όπως διαπιστώθηκε ήταν ο 43χρονος, ο οποίος από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας όπου καταχωρήθηκε η υπόθεση με ημερομηνία εκδίκασης τις 4 Φεβρουαρίου, 2021.

Στη συνέχεια τέθηκε υπό κράτηση αφού είχε λήξει η άδεια παραμονής του στην Κύπρο ενώ ο Αστυνομικό Σταθμός Αραδίπου συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE