Ήρθε Κύπρο και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο Κούπιτς! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ήρθε Κύπρο και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο Κούπιτς! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο 26χρονος Σέρβος πορτιέρο, Στέφαν Κούπιτς είναι ήδη στην Κύπρο και υπέγραψε για τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Μετά από δύο όμορφα χρόνια στην Αραράτ έφτασε η ώρα για νέες προκλήσεις. Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με στηρίζει και με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σύζυγο και πατέρα.»

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα Στέφαν Τσούπιτς (Stefan Čupić) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το Μάιο του 2022. Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ο 26χρονος (7 May 1994) ήταν η Αραράτ Αρμενίας στην οποία εντάχθηκε το 2019.

Καλωσορίζουμε τον Στέφαν στην ομάδας μας και του ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και κάθε Επιτυχία με τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!

 

The post Ήρθε Κύπρο και ΥΠΕΓΡΑΨΕ ο Κούπιτς! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE