ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε το διάγγελμα Αναστασιάδη για μέτρα κατά της διαφθοράς

ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε το διάγγελμα Αναστασιάδη για μέτρα κατά της διαφθοράς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα απευθυνθεί απόψε στις 8.00 μμ, με τηλεοπτικό του διάγγελμα, στον κυπριακό λαό, για τα θέματα που αφορούν την πάταξη της διαφθοράς.

Σε γραπτή δήλωση, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, έχει αναφέρει ότι θα υπάρξει τεκμηριωμένη απάντηση για τα μέτρα κατά της διαφθοράς από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω του διαγγέλματος προς τον κυπριακό λαό, στον οποίο είναι και υπόλογος.
 
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, αύριο Παρασκευή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη και τον κ. Σεντώνα, σε λεπτομερή παρουσίαση του σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς, στις 11.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE