ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε το διάγγελμα Αναστασιάδη για μέτρα κατά της διαφθοράς

ΚΥΠΡΟΣ: Απόψε το διάγγελμα Αναστασιάδη για μέτρα κατά της διαφθοράς

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα απευθυνθεί απόψε στις 8.00 μμ, με τηλεοπτικό του διάγγελμα, στον κυπριακό λαό, για τα θέματα που αφορούν την πάταξη της διαφθοράς.

Σε γραπτή δήλωση, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παναγιώτης Σεντώνας, έχει αναφέρει ότι θα υπάρξει τεκμηριωμένη απάντηση για τα μέτρα κατά της διαφθοράς από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέσω του διαγγέλματος προς τον κυπριακό λαό, στον οποίο είναι και υπόλογος.
 
Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, αύριο Παρασκευή, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προβεί, μαζί με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Έμιλυ Γιολίτη και τον κ. Σεντώνα, σε λεπτομερή παρουσίαση του σχεδιασμού της Κυβέρνησης για την πάταξη της διαφθοράς, στις 11.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

ΔΗΣΥ: Με Αβέρωφ και Αννίτα στο κάδρο, ο Δίπλαρος σηκώνει τη σημαία της ενότητας

Η συνάντηση της Αννίτας Δημητρίου με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, την Πέμπτη,  δεν μπορεί να αποσυνδεθεί από τη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στον Δημοκρατικό Συναγερμό, για την επόμενη Προεδρική εκλογή. Η χρονική συγκυρία, οι διαφορετικές δημόσιες τοποθετήσεις των δύο και η παράλληλη παρέμβαση του Ευθύμιου Δίπλαρου, για την ανάγκη διατήρησης της κομματικής ενότητας, συνθέτουν ένα πολιτικό σκηνικό που κάθε άλλο παρά αδιάφορο είναι.