ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξεχάστε την καρναβαλίστικη παρέλαση για το 2021 – Ίσως να ετοιμάσει εκπλήξεις ο Δήμος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξεχάστε την καρναβαλίστικη παρέλαση για το 2021 – Ίσως να ετοιμάσει εκπλήξεις ο Δήμος

Αδύνατο να πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση στη Λεμεσό για το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η περίοδος των καρναβαλιών 4 – 14 Μαρτίου για τη φετινή χρονιά, δεν  φαίνεται να γλυτώνει από το χρονικό περιθώριο των μέτρων που επικρατεί στο νησί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Να θυμίσουμε ότι το 2020 η Λεμεσός σε αντίθεση με την Πάτρα δεν ακύρωσε την καρναβαλίστικη παρέλαση κάτι που όμως για το 2021 δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για πραγματοποίηση της.

Όπως πληροφορούμαστε την Παρασκευή 29/1 η πολιτιστική επιτροπή του Δήμου αναμένεται σε συνεδρία της να συζητήσει το θέμα, ενώ καθοριστικός παράγοντας αναμένεται να είναι το άνοιγα των θεάτρων που ίσως από την 1η Μαρτίου να ενταχθούν στην 3η φάση χαλάρωσης των μέτρων.

Πρόθεση των αρμοδίων, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, είναι να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας στην «μουντή» καθημερινότητα των Λεμεσιανών και ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις ώστε τουλάχιστον να χαρίσουν χαμόγελα στα μικρά παιδιά

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE