ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν του επέστρεψε τα δανεικά ,τον μαχαίρωσε και του άρπαξε το αυτοκίνητο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δεν του επέστρεψε τα δανεικά ,τον μαχαίρωσε και του άρπαξε το αυτοκίνητο

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης 28/1 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 29χρονου που συνελήφθη χθες σε σχέση με υπόθεση επίθεσης εναντίον 52χρονου και κλοπής του οχήματος του.

 
Ο 52χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από τον 29χρονο, όταν ο πρώτος του ζήτησε χρήματα τα οποία του είχε δανείσει. Με τη βοήθεια άλλου προσώπου, που αναζητείται, ο 29χρονος κτύπησε με τα χέρια και τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τον 52χρονο, πριν εγκαταλείψει τη σκηνή με το όχημα του θύματος.
 
Μετά από πληροφορία, ο 29χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και το κλοπιμαίο όχημα.
 
Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου που διέταξε την 8ήμερη προσωποκράτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.