Δανάη Χρήστου: Καταγγέλλει την τραυματική εμπειρία της με τον Κιμούλη “Κοιμόμουν με αυτό το πράγμα…”

Δανάη Χρήστου: Καταγγέλλει την τραυματική εμπειρία της με τον Κιμούλη “Κοιμόμουν με αυτό το πράγμα…”

Χαμό έχει προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο η αποκάλυψη που έκανε η Ζέτα Δούκα για τη βίαιη συμπεριφορά που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη στο παρελθόν, το παράδειγμα της οποίας ακολούθησαν και άλλες ηθοποιοί.

Η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και ο δημοσιογράφος Τάσος Ευαγγέλου, επικοινώνησαν με την ηθοποιό Δανάη Χρήστου, η οποία φοίτησε για ένα χρόνο στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη, έχοντας και η ίδια τραυματικές εμπειρίες από την επαφή τους.

“Εγώ μεταφέρω αυτά που έχω ακούσει από τη Δανάη Χρήστου, η οποία βρέθηκε για ένα χρόνο εκεί. Την έδιωξε επειδή ο ίδιος ήθελε να κάνει τα δύο τμήματα ένα. Και μάλιστα για πάρα πολλά χρόνια, η ίδια έπεφτε και κοιμόταν με αυτό το πράγμα στο μυαλό της, αν μπορούσε να κατακτήσει κάποια πράγματα στον χώρο της υποκριτικής”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος κατόπιν επικοινωνίας με την ηθοποιό. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

www.ilovestyle.com

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

ΠτΔ: Ιστορικό ορόσημο στις σχέσεις Κύπρου-Λιβάνου η υπογραφή Συμφωνίας για Οριοθέτηση της ΑΟΖ

Ιστορικό ορόσημο στρατηγικής σημασίας χαρακτηρίστηκε η σημερινή υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) μεταξύ της Κύπρου και του Λιβάνου, το οποίο επισφραγίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε ότι οι δύο χώρες απευθύνθηκαν σήμερα από κοινού στην Παγκόσμια Τράπεζα για μελέτη βιωσιμότητας αναφορικά με τη δημιουργία έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου-Λιβάνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE