Δανάη Χρήστου: Καταγγέλλει την τραυματική εμπειρία της με τον Κιμούλη “Κοιμόμουν με αυτό το πράγμα…”

Δανάη Χρήστου: Καταγγέλλει την τραυματική εμπειρία της με τον Κιμούλη “Κοιμόμουν με αυτό το πράγμα…”

Χαμό έχει προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο η αποκάλυψη που έκανε η Ζέτα Δούκα για τη βίαιη συμπεριφορά που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη στο παρελθόν, το παράδειγμα της οποίας ακολούθησαν και άλλες ηθοποιοί.

Η εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και ο δημοσιογράφος Τάσος Ευαγγέλου, επικοινώνησαν με την ηθοποιό Δανάη Χρήστου, η οποία φοίτησε για ένα χρόνο στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη, έχοντας και η ίδια τραυματικές εμπειρίες από την επαφή τους.

“Εγώ μεταφέρω αυτά που έχω ακούσει από τη Δανάη Χρήστου, η οποία βρέθηκε για ένα χρόνο εκεί. Την έδιωξε επειδή ο ίδιος ήθελε να κάνει τα δύο τμήματα ένα. Και μάλιστα για πάρα πολλά χρόνια, η ίδια έπεφτε και κοιμόταν με αυτό το πράγμα στο μυαλό της, αν μπορούσε να κατακτήσει κάποια πράγματα στον χώρο της υποκριτικής”, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος κατόπιν επικοινωνίας με την ηθοποιό. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

www.ilovestyle.com

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Συνολικά 160.094 Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στον εκλογικό κατάλογο, ενώ για στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό των μη εγγεγραμμένων ανέρχεται στο 52,06% σύμφωνα με τα στοιχεία από το Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE